Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Exposició fotogràfica de Joan Josep Marcó

12 12Europe/Madrid novembre 12Europe/Madrid 2021 23 23Europe/Madrid abril 23Europe/Madrid 2022

Confés que les meves fotografies no pretenen comunicar cap missatge. I, si alguna ho fa, això pertany tan sols al meu univers més íntim, i en conseqüència, només intel·ligible per mi mateix.

I és que la fotografia d’autor no es reaitza només amb la càmera sinó també, i molt especialment, amb la literatura que s’ha llegit, amb la música que s’ha escoltat i amb les dones (o els homes) que s’han estimat. Sent predilecció, en definitiva, per la imatge en si i per si mateixa, i no pel document; no perseguesc cap altra finalitat que la purament estètica, allunyada d’apetències simbòliques o semàntiques.

La forma, la composició, la il·luminació i la textura són els quatre elements que intent estructurar sota pautes geomètriques que regeixen les regles en art, per tal de descriure visions particulars d’objectes, llocs o persones, en un moment determinat i sota unes circumstàncies irrepetibles.

I res més lluny que dedicar-me professionalment a la fotogràfia: som doctor en Ciències Històriques i Teoria de les Arts, enginyer industrial i arquitecte tècnic i he exercit de professor a la Universitat de les Illes Balears i a la Universitat Politècnica de Catalunya.

Joan Josep Marcó

971917888

Visualitza el lloc web de Organitzador

Llibreria Editorial Finis Africae

Pl. Alexander Fleming, 17
Palma, Illes Balears 07004 Espanya
+ Mapa de Google
670246326
Visualitza el lloc web de Recinte