9788415645801

Abans que el teu record torni cendra

EAN 9788415645801
col·lecció: (CAT).NOVEL·LA
pàgines 288
mida 148mm X 233mm

En stoc

18,90 €

Una apassionant història damor que ens trasllada als anys de la Segona República i la Guerra Civil a un petit llogaret de Mallorca. El debut excepcional duna

info
Una apassionant història damor que ens trasllada als anys de la Segona República i la Guerra Civil a un petit llogaret de Mallorca. El debut excepcional duna autora de veu madura i pols ferm que irromp amb força en el panorama literari actual.Un home que ha conegut lamor i la carn, però ha promès obediència. Un home que ha tastat el sabor agre de la sang dels innocents i narrosega la culpa i el remordiment. Un home que avui és el rector dun petit indret de Mallorca encès per una confrontació fratricida que esbudellarà tota lilla, tot el país i tota la seva gent. Què ha de fer aquest home si vol fer justícia amb el seu poble, però també amb ell mateix i el seu desig?Un mosaic de personatges que recorren els anys que van de la guerra de les Filipines a la Guerra Civil, amb secrets que cremen com ferro roent, homes que assassinen cosins i es malfien de germans, capellans que amaguen pecats inconfessables, monges de cor corcat, vides trencades per les addiccions, i, sobretot, un poble anònim que palpita amb el dia a dia duna època que podria haver estat concebuda pel mateix diable.«Clavats pel sexe i pels ulls. Ara entén el significat de la paraula comunió.»

Carlos Bardem presenta “El asesino inconformista” a Palma”

Presentació llibre

El pròxim dimecres, dia 15 de desembre, l’escriptor Carlos Bardem presentarà a Palma el seu darrer llibre “El asesino inconformista”… Continue reading Carlos Bardem presenta “El asesino inconformista” a Palma”

Leer más

Presentació del llibre “Reset”

Presentació del llibre ‘Reset’, de l’autora palmesana Victoria Comas Vázquez

Leer más