9788415645801

Haz clic en la imagen para ampliarla

Abans que el teu record torni cendra

EAN 9788415645801
col·lecció: (CAT).NOVEL·LA
pàgines 288
mida 148mm X 233mm

En stoc

18,90 €

Una apassionant història damor que ens trasllada als anys de la Segona República i la Guerra Civil a un petit llogaret de Mallorca. El debut excepcional duna

info
Una apassionant història damor que ens trasllada als anys de la Segona República i la Guerra Civil a un petit llogaret de Mallorca. El debut excepcional duna autora de veu madura i pols ferm que irromp amb força en el panorama literari actual.Un home que ha conegut lamor i la carn, però ha promès obediència. Un home que ha tastat el sabor agre de la sang dels innocents i narrosega la culpa i el remordiment. Un home que avui és el rector dun petit indret de Mallorca encès per una confrontació fratricida que esbudellarà tota lilla, tot el país i tota la seva gent. Què ha de fer aquest home si vol fer justícia amb el seu poble, però també amb ell mateix i el seu desig?Un mosaic de personatges que recorren els anys que van de la guerra de les Filipines a la Guerra Civil, amb secrets que cremen com ferro roent, homes que assassinen cosins i es malfien de germans, capellans que amaguen pecats inconfessables, monges de cor corcat, vides trencades per les addiccions, i, sobretot, un poble anònim que palpita amb el dia a dia duna època que podria haver estat concebuda pel mateix diable.«Clavats pel sexe i pels ulls. Ara entén el significat de la paraula comunió.»

Productes relacionats:

Joan Ribas publica el seu primer llibre “Monstres desagraïts”

Sense categoria

Cinquanta històries per estimar encara més la música. Editat per l’editorial Finis Africae, és un llibre que he escrit basat… Continue reading Joan Ribas publica el seu primer llibre “Monstres desagraïts”

Leer más

Xose Manuel Beiras i Miriam Cano dialoguen a Finis Africae

En una nova edició del programa “Afinistats el·lectives”, patrocinat per la Direcció General...

Leer más