Aquest lloc web utilitza galetes per millorar la vostra experiència mentre navegueu. Les galetes que es classifiquen segons sigui necessari s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les característiques bàsiques del lloc web. També utilitzem galetes de tercers que ens ajuden a analitzar i comprendre com utilitzeu aquest lloc web. Aquestes galetes s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de no rebre aquestes galetes. Però l'exclusió voluntària d'algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Imatge del producte 9788419474902

Fes clic a la imatge per ampliar-la

La cuina catalana de fa 700 anys

Receptes que han fet història

EAN 9788419474902
Col·lecció: Milfulls
Número a la col·lecció: 40
Enquadernació Cartoné
Pes 373
Pàgines 192
Mida 160mm X 260mm

En estoc

23,00 €

Afegir a la cistella

Receptes que han fet història. De Lladonosa i Giró, Josep. Editat per Viena. De la col·lecció Milfulls.

info
Gràcies a l estudi pacient del Llibre de Sent Soví i del Libre del coch, -dos receptaris dels segles XIV i XVI, respectivament, sense els quals no s entendria la cuina catalana actual-, Josep Lladonosa ens acosta a la nostra cuina primigènia. A partir d aquells manuscrits, que gairebé no tenien mesures ni pesos, i amb tècniques culinàries poc depurades, Lladonosa reelabora aquelles receptes medievals perquè puguem assaborir-les a la nostra taula. Un homenatge a la cuina catalana de fa 700 anys, la cuina que batega al fons del receptari tradicional català.

Productes relacionats:

Literanit reflexiona sobre la insularitat i les perifèries

Sense categoria

La setena edició ha començat aquest dilluns en la llibreria Finis Africae de Palma i culmina el diumenge amb una mostra a Barcelona… Continue reading Literanit reflexiona sobre la insularitat i les perifèries

Leer más

Presentació literària

El dilluns 1 de desembre gaudirem en la llibreria de la presentació del...

Llegir més