Qui som

Fins Africae és una llibreria editorial independent, situada en la Plaça Alexander Fleming, 17 de Palma, l'antiga plaça d'Es Capitol al costat del carrer Arxiduc, on podreu trobar una selecció de llibres, pintures, obra gràfica i poesia visual. Tenim un acurat catàleg de llibres, triats amb la intenció d'oferir les últimes novetats, juntament amb les obres fonamentals de la literatura universal. Prestem una atenció especial a les obres publicades a les Illes Balears. El nostre fons artístic reuneix obres dels artistes més reconeguts, al costat de joves promeses.

La nostra història comença el 2010, ara fa deu anys, quan constituïm l'empresa de gestió cultural TRACALICS S.L. Aviat ens especialitzarem en temes referents a l'art i la literatura. Al principi obrim l'anomenat "Espaifleming", al mateix lloc on avui dia està la llibreria editorial, amb l'objectiu d'oferir un nou espai de cultura a la ciutat i innovar oferint cultura de barri acostant a l'eixample l'art i la literatura.

Fruit d'aquesta activitat cultural, en 2014 participem en la creació i edició de la primera web d'informació i recursos culturals d'àmbit balear, ArtXipelag. Observatori de la Cultura de les Illes Balears, projecte que encara continua vigent a hores d'ara. L'any 2015, neix l'editorial Fins Africae, com a segell editorial de TRACALICS S.L., amb l'edició de "L'Estrella dels vents", un àlbum il•lustrat juvenil escrit per l'eivissenca Iolanda Bonet i amb dibuixos del polonès Gabriel Lissowski. Des de llavors hem editat uns cinquanta llibres de totes les temàtiques, amb autors i il•lustradors com, Maria Victòria Secall, Julio Herranz, Maria Teresa Ferrer, Bartomeu Ribes, Honorat Bauçà, Caterina Valriu, Horaci Sapere, Paco Romero, etc.

L'any 2019 llancem Sa Soll, la nostra col•lecció de Poesia Visual, dirigida per l'artista Horaci Sapere, on es publiquen uns llibres-caixa dedicats a aquest gènere artístic, i que fins ara han recollit treballs dels artistes, Marian McErlain, Pep Canyelles, Pato Conde, Clemente Padín, J.M. Calleja, Bartomeu Ferrando, Sarmiento, etc.

La revetlla de Sant Sebastià de 2020, l'antic "Espaifleming" es transforma en Llibreria Editorial, mantenint la seva vocació d'espai cultural de barri, amb una festa i la presentació d'una de les caixes de Sa Soll i una exposició de Pato Conde. Des de llavors, i malgrat la pandèmia, han passat per aquí escriptors i artistes, com Biel Amer, Yolanda Castaño, Ben Clark, Àngel Terrón, Maria Victòria Secall, Francesc Mesperuza Rotger, Iolanda Bonet, Bartomeu Ribes, Onofre Vaquer, Jorge Isaurralde "Tatúm", Isabela Lleo i molts altres amics que ens acompanyen dia a dia.

Informació

Finis Africae

Plaza Alexander Fleming, 17 A Bajos 07004, Palma , Islas Baleares.

info@finisafricae.es

670246326

Vine a visitar-nos!