Les Germanies, al club de lectura de la llibreria Finis Africae

Dimarts 18 de maig 19 h., sessió del club de lectura a càrrec de Francesc M. Rotger. Llibreria Finis Africae Plaça Alexander Fleming, 17 Palma. Pac qui deu (Lleonard Muntaner Editor), d’Antoni Rodríguez Mir inscripcions tracalics@gmail.com o al telèfon 670 24 63 26. Inscripció gratuïta, només s’ha d’adquirir el llibre a Fines Africae    Pac qui deu (Lleonard Muntaner Editor), d’Antoni Rodríguez Mir és una novel·la ambientada a la Mallorca de les Germanies, justament quan es compleixen cinc sigles d’aquella revolta popular.  https://www.finisafricae.es/CA/narrativa-en-catalan/pac-qui-deu-p9788417833602

‘Malasangre’, ‘Pac qui deu’ i ‘Mitologia per a profans’, al nou club de lectura de la llibreria Finis Africae

-Anirà a càrrec del periodista Francesc M. Rotger, a partir del pròxim 20 d’abril   PALMA.- La llibreria Finis Africae, a la Plaça Fleming de Palma, posa en marxa un club de lectura, a càrrec del periodista i llicenciat en Història Francesc M. Rotger, a partir del pròxim 20 d’abril. Seran sessions mensuals, a les set de l’horabaixa, sempre d’autors, editorials o temàtiques relacionades amb les Illes Balears: la inscripció és gratuïta, els interessats només hauran d’adquirir el seu exemplar a Finis Africae, i es poden apuntar a tracalics@gmail.com o al telèfon 670 24 63 26.   El primer llibre que abordarà aquest nou club de lectura serà Malasangre, d’Helena Tur, professora de literatura eivissenca resident a Mallorca i estudiosa del pas dels escriptors viatgers per les Illes Balears. Publicada per Plaza & Janés, es tracta d’una narració d’intriga, ambientada al segle XIX, finalista del premi Hislibris de literatura històrica.  A continuació, el maig, els membres del club llegiran i comentaran Pac qui deu (Lleonard Muntaner Editor), d’Antoni Rodríguez Mir: una novel·la ambientada a la Mallorca de les Germanies, justament quan es compleixen cinc sigles d’aquella revolta popular. El juny, el títol triat és Mitologia per a profans (Publicacions de l’Abadia de Montserrat), del periodista i professor Antoni Janer Torrens, un … Continue leyendo “‘Malasangre’, ‘Pac qui deu’ i ‘Mitologia per a profans’, al nou club de lectura de la llibreria Finis Africae”

Sant Jordi 2021 a Palma

Dia 23 d’abril, organitzat pel Gremi de Llibreters de Mallorca, amb la col·laboració del Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma. Horari: de 9 a 20 hores. 28 llibreries participants repartides en 12 ubicacions diferents de Ciutat. Hi haurà signatures de llibres. Durant tota la setmana – de dilluns 19 a dissabte 24- les llibreries participants i les agremiades oferiran un 10% de descompte. S’informarà de tot a través de les xarxes socials del Gremi de Llibreters, a Facebook, Instagram i Twitter. Llibreries participants: Rata Corner Little Rata Literanta Ínsula Literària Es Raconet Ramon Llull Metrópolis El Corte Inglés Univers del Còmic Baobab Llibreria Anglesa Come In Casa del Libro Agapea La Librería del Savoy Drac Màgic Gotham Lluna Quart Creixent Espai Caramulls Lila i els contes Curolletes La biblioteca de Babel Llibres Colom Llibreria Editorial Finis Africae Campus Quars Llibres Embat Fnac Carrers: Blanquerna, Plaça de Cort, Via Roma, Parc de ses Estacions, Plaça d’Espanya, Passeig del Born, Plaça Marquès del Palmer, Plaça Major, Plaça Porta pintada, Oms, Sant Miquel, La Rambla Ubicacions: Rata Corner i Little Rata (Blanquerna); Literanta (Cort); Ínsula Literària, Es Raconet, Ramon Llull i Metrópolis (Plaça Espanya); El Corte Inglés (La Rambla); Univers del Còmic … Continue leyendo “Sant Jordi 2021 a Palma”