9788412271904

Haz clic en la imagen para ampliarla

Homenaje al cuadrado

EAN 9788412271904
col·lecció: Sa Soll
Número en la colección: 3

En stoc

100,00 €

Toca presentar un nou nat i una nou nada. Dun costat un llibre que no és un llibre més, i daltra banda una col·lecció, Sa Soll, que aquest encapçala. Si f

info
Toca presentar un nou nat i una nou nada. Dun costat un llibre que no és un llibre més, i daltra banda una col·lecció, Sa Soll, que aquest encapçala. Si fos un vaixell li rompríem a damunt la proa una botella de xampany, però tractant-se de cosa dart i de lletres, pareix més adient fer un escrit. Membarcaré, idò, en explicar ambdues coses llibre i col·lecció - amb unes paraules. Deia - ara farà uns anys - el poeta eivissenc Julio Herranz, que no volia contribuir més a la inflació editorial que ens envaeix. Molt dacord amb aquelles paraules, a Finis Africae Edicions ens ho prenem amb calma, actuam en conseqüència i procurem no envair els prestatges de les llibreries amb novetats constants tal volta prescindibles. Trobaràs aquest escrit dins una caixeta / contenidor que fa el paper de guardes del llibre. A dins els fulls, quaderns i objectes que el conformen. Ja des de fora hem volgut que fos un llibre - objecte, que sortís de lhabitual. Pretenem aportar així alguna cosa nova als prestatges de llibreries i centres dart. Això serà, de fet ja és, la nostra col·lecció Sa Soll.

Productes relacionats:

Joan Ribas publica el seu primer llibre “Monstres desagraïts”

Sense categoria

Cinquanta històries per estimar encara més la música. Editat per l’editorial Finis Africae, és un llibre que he escrit basat… Continue reading Joan Ribas publica el seu primer llibre “Monstres desagraïts”

Leer más

Xose Manuel Beiras i Miriam Cano dialoguen a Finis Africae

En una nova edició del programa “Afinistats el·lectives”, patrocinat per la Direcció General...

Leer más