9788412271980

Haz clic en la imagen para ampliarla

Finisland

EAN 9788412271980
col·lecció: Narrativa
Número en la colección: 1
Encuadernación Rústica

En stoc

26,00 €

Un inspector de policia d'una comissaria de Madrid, obsessionat per un drama personal, viatja a Galícia per a esbrinar què hi ha de cert en el suïcidi aparent d'un company, també inspector. Allí contacta amb els dos guàrdies civils que investiguen aquesta mort, un tinent i una sergent, amb els quals estableix una especial relació, repleta d'equívocs i enigmes. La recerca s'anirà complicant quan apareixen pistes que obren interrogants a l'entorn de l'inspector mort, tant personal com professional, la qual cosa aixeca dubtes sobre el seu suposat suïcidi. Conforme avança la trama, s'aniran descobrint implicacions de persones de conducta aparentment irreprotxable que acabaran teixint una ordit de sospites que aconseguirà el món polític i empresarial. Aquesta novel·la, que transcorre entre els paisatges agrestos de la Costa dona Morte gallega i els carrers inquietants del centre de Madrid, s'inspira en fets reals de principis de segle entorn d'una trama de tràfic i prostitució en la qual es veuen embolicats empresaris, polítics i membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat.

info
Un inspector de policía de una comisaría de Madrid, obsesionado por un drama personal, viaja a Galicia para averiguar qué hay de cierto en el suicidio aparente de un compañero, también inspector. Allí contacta con los dos guardias civiles que investigan esa muerte, un teniente y una sargento, con los que establece una especial relación, repleta de equívocos y enigmas. La investigación se irá complicando cuando aparecen pistas que abren interrogantes en el entorno del inspector muerto, tanto personal como profesional, lo que levanta dudas sobre su supuesto suicidio. Conforme avanza la trama, se irán descubriendo implicaciones de personas de conducta aparentemente intachable que acabarán tejiendo una urdimbre de sospechas que alcanzará el mundo político y empresarial. Esta novela, que transcurre entre los paisajes agrestes de la Costa da Morte gallega y las calles inquietantes del centro de Madrid, se inspira en hechos reales de principios de siglo en torno a una trama de trata y prostitución en la que se ven envueltos empresarios, políticos y miembros de las Fuerzas y Cuerpos de Seguridad del Estado.

Productes relacionats:

El Gremi de Llibreters organitza més de 70 activitats per promoure la cultura

Sense categoria

La 41a edició de la Fira del Llibre de Palma, que organitza el Gremi de Llibreters de Mallorca, aplegarà 22 llibreries del 26 de… Continue reading El Gremi de Llibreters organitza més de 70 activitats per promoure la cultura

Leer más

Presentació a la Feria del Libro de Madrid de Finisland

Pablo Jiménez signarà exemplars de la seva novel·la «Finisland» a la Fira del...

Leer más