9788494547058

Haz clic en la imagen para ampliarla

Abecedari de crepuscles

EAN 9788494547058
col·lecció: Poesia
Número en la colección: 10
pàgines 120
mida 15mm X 21mm

En stoc

18,00 €

Abecedari de crepuscles és una excel·lent autoantologia, on Joan Perelló ens dóna la seva visió, la seva lectura crítica de la seva pròpia obra poètica.

info
Abecedari de crepuscles és una excel·lent autoantologia, on Joan Perelló ens dóna la seva visió, la seva lectura crítica de la seva pròpia obra poètica. Per aquest motiu el llibre porta entre parèntesis un descriptor molt exacte i precís com a subtítol: «Tria personal, 1973-2016». Es tracta dun recull de 55 poemes emblemàtics que Perelló ha escollit per la seva qualitat i la seva representativitat. Ara bé, Perelló és un poeta intel·ligent i sensible i sap perfectament que abans que cap altra cosa, una antologia és un llibre, un llibre que sha de poder llegir independent de lobra general don ha sorgit. Ha de ser, en primera instància, una creació artística autònoma, un llibre únic fet a partir daltres llibres, un llibre que saguanti pel seu propi pes artístic. Abecedari de crepuscles compleix amb escreix aquest requisit inicial de tota bona autoantologia, oferint-nos, de base, simplement un llibre ben ideat i ben construït de poemes ben memorables.

Productes relacionats:

Finis Africae a la Plaça del Llibre de València

Sense categoria

Des d’avui, i fins el pròxim 31 d’octubre,#llibreriaeditorialfinisafricae és present a la 10a ed. de la Plaça del Llibre de… Continue reading Finis Africae a la Plaça del Llibre de València

Leer más

Presentació del llibre “L’obra de palma”

Hem reeditat un llibre que ja estava exhaurit i que és una joia...

Leer más