9788419321121

Haz clic en la imagen para ampliarla

Cuina mallorquina d'ahir i d'avui. Receptari

EAN 9788419321121
Encuadernación Otros
pàgines 197

Sense estoc

32,00 €

Repassant les receptes que Miquel Serra recull en aquest volum titulat La cuina d'ahir i d'avui, un se n'adona que "som allò que menjam". Ningú no dubta que menjar es molt mes que alimentar-se. Menjar implica emocions, estats d'anim, moments compartits, creixement, amistats, viatges...

info
Repassant les receptes que Miguel Serra recull en aquest volum titulat La cuina d'ahir i d'avui, un se n'adona que «som allò que menjam. Ningú no dubta que menjar es molt mes que alimentar-se. Menjar implica emocions, estats d'anim, moments compartits, creixement, amistats, viatges... No debacles, la sopeta de la padrina es recorda tota la vida corn la millor de totes, les festes de Pasqua estan perfumades amb el fonoll del frit de freixura o l'escalfor de Nadal forma part del farcit dels galets. Hi ha un plat per a cada moment i un temps per a cada recepta. Es mes, la gastronomia mallorquina, a base de productes senzills i elaboracions complexes, s'enriqueix amb les histories de qui les han cuinat i l'han feta evolucionar fins avui. BIOGRAFIA DE L'AUTOR MIQUEL SERRA FIOL (Palma, 1996). Des de ben petit, sempre ha estat rodejat de la nostra cuina i conversacions sobre aquesta; ja be sigui per cuinar unes coques amb la seva padrina Pilar Nicolau, o be per la influencia del seu padri Miguel Serra, antic propietari dels restaurants Sa Punta de Son Gual i Can Maties i Miguel. Estudia cuina a l'institut Junip

Productes relacionats:

Literanit 2023

Sense categoria

La nit de la literatura Literanit és un festival multidisciplinari centrat en la literatura i tots els seus vessants. Promogut des del… Continue reading Literanit 2023

Leer más

«Poesia, cinema, il·lustracio: de Charles Chaplin a Bibi Andersson»

Amb: Carlota Vicens, Tomeu Seguí i Laura Martín Morales Què pot unir una...

Leer más